Home    |    Reserveren    |    Nieuws    |    Nuttige adressen    |    Gastenboek    |    Sitemap

Bel mij terug

 

Wie zijn wij

ALLkes-INN wordt gerund door contactpersoon / gastvrouw Marian v. Erp.   
Omdat men verwacht door Alleke te worden verwelkomd  reageren veel gasten verbaast op de naam Marian, heel regelmatig wordt de vraag gesteld hoe ALLekes-INN ontstaan is.  De verklaring is als volgt, Alleke is een verbastering van Marianneke, voor het 6 jaar jongere broertje was het vele jaren geleden onmogelijk die naam uit te spreken, dus Marianneke werd alleke.

Omdat ALLekes-INN op een mooie plek staat en er ruimte genoeg is ontstond het idee om in een gedeelte van het huis een Bed and Breakfast  te maken zodat anderen mensen ook van de omgeving kunnen genieten. De B&B is helemaal afgescheiden van het privégedeelte,  er is een eigen ingang en een afgesloten parkeerterrein.

.Kijk bij wijze van voorproefje alvast eens rond op deze site. Dan zie je hoe ALLekes- INN en omgeving er uitzien en wat de mogelijkheden zijn. Je kunt een kijkje nemen in de bijzondere kamers die voor je klaar zijn gemaakt, maar ook in de ontbijtruimte (en in onze sauna); enfin, in het menu kun je klikken op wat je wilt weten.

Ben je op zoek naar een leuk uitje, bijvoorbeeld met je bedrijf of met je vrien­dinnen? Ook dáárvoor ben je ons aan het juiste adres!

In Allekes atelier maak je in een hand­om­draai wat moois - echt, in ieder mens schuilt een kunstenaar. Je be­leeft on­ver­ge­te­lijke uur­tjes, of je nu wel of niet bij ons over­nacht. En na af­loop hangt het be­wijs later bij je thuis aan de muur.

Heb je de smaak te pak­ken? Het is ook mogelijk en bij­zonder stimulerend om op woensdag mee te doen aan ons 'open atelier' en onder begeleiding artistiek bezig te zijn.

OOK VRIENDEN OP DE FIETS ZIJN WELKOM ONDER DE VOORWAARDEN VAN DE STICHTING EN DAT IS: INCHECK IN DE AVOND/ OVERNACHTING EN NA HET ONTBIJT WEER OP PAD, VOOR EXTRA'S ZOALS LANGER VERBLIJF IN DE B&B, GEBRUIK VAN KEUKEN, EXTRA VERWARMING WORDT EEN VERGOEDING GEVRAAGD.

Allekes Inn - Ontbijt

Alleke’s Inn

Dreef 8
5258 TV te Middelrode
gem. Sint-Michielsgestel

T: (06) 250 34 456
E: info@allekes-inn.nl