Home    |    Reserveren    |    Nieuws    |    Nuttige adressen    |    Gastenboek    |    Sitemap

Bel mij terug

 

Historie

Wie zijn wij > Historie

 Sinds 2011 is ALLekes-INN lid van Aa-land, een groep ondernemers in het buitengebied. Ze ontwikkelen aantrekkelijke arrangementen voor in de toekomst.
Zie  www.aa-land.nl


Een bruids­paar kiest ALLe­ke-s INN  als feeste­lijk vertrek­punt voor hun trouwerij. Met een koets en paarden vertrekt het paar naar het kasteel waar de bruiloft wordt gevierd. Een eer om ook een deel te kunnen bijdragen.


 

Geweldige tentoon­stelling!" Nee, dat zeggen wij natuurlijk niet zelf; we geven gewoon de mening weer van veel van de mensen die onze expositie al hebben be­zocht .  Bra­bants Dagblad  was er bij.Neem nou een dag als gisteren! Een paartje trouwde in de ochtend; daar­na kwamen de jong­gehuwden, samen met vrienden en familie, naar ALLekes- INN om het buiten­terrein dat ze hadden ge­huurd, feeste­lijk aan te kleden. Een contra­bas, viool en accor­deon gaven het geheel een buiten­lands tintje, en Alleke's kerk­banken zorgden samen met het prach­tige weer voor een Franse sfeer - het begin van een on­ver­getelijk feest.
Alleke was op tv! Op zondag 26 maart 2007 stond onze b&b centraal in een repor­tage van Om­roep Brabant - en niet zomaar even snel, nee, dit item in Maud's programma Dagtripper is die dag elk uur herhaald en in totaal maar liefst 22 keer uit­ge­zonden.Internationale drukte! Onze gasten komen van alle windstreken: Bangla­desh... Spanje... Amerika... België, noem maar op! . Het is een verrijking want we halen de wereld in huis.

Allekes Inn - Ontbijt

Alleke’s Inn

Dreef 8
5258 TV te Middelrode
gem. Sint-Michielsgestel

T: (06) 250 34 456
E: info@allekes-inn.nl