Home    |    Reserveren    |    Nieuws    |    Nuttige adressen    |    Gastenboek    |    Sitemap

Bel mij terug

 

Routebeschrijving

Wie zijn wij > Routebeschrijving
Vanuit de richting ’s Hertogenbosch
 
Met de auto:
Via de A2: Neem de afslag Veghel-Helmond - je komt dan op de weg langs de Zuid-Willems­vaart, de N279. Sla af bij het bord 'Middel­rode'. Vervolgens passeer je eerst het rivier­tje de Aa en bereik je daarna al gauw een rotonde. Ga daar recht­door, de Zand­straat in. Na ongeveer een kilo­meter kom je bij een zij­weg naar rechts: deze straat heet Dreef. Ga die in. ALLekes- INN is het derde huis aan je rechter­hand.
 
Op de fiets:
Eigenlijk zijn er veel te veel fraaie landweggetjes die je kunt nemen om op te noemen. Ons voorstel is: zorg voor een goede kaart en kies zelf je route.
 
Per openbaar vervoer:
Neem de trein naar Den Bosch. Vanaf het busstation op het Stationsplein vertrekt ieder uur een BBA-bus naar Veghel: lijn 158. Stap uit bij de halte Brugstraat in Middelrode. Vanaf daar loop je, langs de kerk, in de richting Heeswijk en sla je bij de eerste rotonde linksaf, de Zandstraat in. Na een minuut of tien lopen vind je aan je rechterhand een weg genaamd Dreef. Het is dan nog ongeveer 100 meter wandelen: het derde huis rechts is ALLekes- INN.
 
Vanuit de richting Eindhoven:

Met de auto:
Je kunt er natuurlijk voor kiezen zo lang mogelijk op een zo groot mogelijke weg te blijven (neem dan de nieuwe rijksweg van Eindhoven naar Nijmegen en kies bij Veghel voor de N279 langs de Zuid-Willemsvaart; verder: zie boven), maar eigenlijk is het veel leuker in Veghel van de grote weg af te gaan. Er loopt namelijk een helaas iets te veel gemoderniseerde maar toch nog altijd schilderachtige kleinere weg van Veghel via achtereenvolgens Dinther en Heeswijk (vlak langs het kasteel) naar Middelrode - en dus ALLekes- INN.

Op de fiets:
Ook vanuit zuidelijke richting voeren talloze fraaie fietspaden en landweggetjes je naar ALLekes- INN.
 
Per openbaar vervoer:
Neem de bus vanuit Eindhoven naar Veghel en stap daar over op de BBA-lijnbus - lijn 158 - naar Den Bosch. Stap uit bij de halte Brugstraat in Middelrode. (Zie verder hierboven, bij de beschrijving vanuit de richting Den Bosch.)

BELANGRIJK.....
Áls je een navigatie-systeem gebruikt, voer dan "Berlicum" in of de postcode, 5258 TV als Middelrode niet herkend wordt.

Allekes Inn - Ontbijt

Alleke’s Inn

Dreef 8
5258 TV te Middelrode
gem. Sint-Michielsgestel

T: (06) 250 34 456
E: info@allekes-inn.nl